De praktiserende læger skal ind i (valg)kampen ! Valgkampen forud for det kommende folketingsvalg har været væsentlig varmere end sommervejret, især når det kommer til sundhedsvæsenet. Men fokus har ikke været der, hvor det burde.

Medicinudgifternes himmelflugt har været et varmt tema, som har fået pengene til at sidde løst.  Overbelægningen på hospitalerne har fået hed opmærksomhed – og det samme har  regionernes liv eller død. Men en hovedhjørnesten i vores sundhedsvæsen går årstiderne – og politikerne – udenom: De praktiserende lægers rolle i det danske sundhedsvæsen. Uanset folketingsvalg har der i månedsvis været gang i udarbejdelse af den nye praksisplan. Det er jo dybest set i praksisplanen, at de praktiserende lægers placering i sundhedsvæsenet...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind