For svært at finde oplysninger om alkoholbehandling online Alkohol og Samfund har gennemgået hovedstadskommunernes hjemmesider for information om alkoholbehandling, og konklusionen er klar: Det er for svært at finde ud af, hvordan man får hjælp til at stoppe sit misbrug.

Kommunerne er stadig for dårlige til at informere om de behandlingstilbud, som kommunen har til alkoholikere. Det viser en gennemgang af hovedstadskommunernes hjemmesider, som Alkohol og Samfund står bag. I hovedstadsområdet, der har landets største problemer med alkoholmisbrug, var der således seks hjemmesider, hvor testpersonerne slet ikke kunne finde oplysninger om alkoholbehandling. 10 steder var oplysningerne meget mangelfulde, og på 11 kommuners hjemmesider forstod simpelthen testpersonerne ikke det, de læste. Kun hver tiende alkoholiker er ifølge Sundhedsstyrelsen i behandling for sit misbrug,...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.