Nyt lovforslag skal sikre kvalitet i alkoholbehandlingen

Nyt lovforslag skal sikre kvalitet i alkoholbehandlingen En ny lov vil sikre, at landets fem socialtilsyn fremover skal stå for godkendelse og tilsyn af samtlige alkoholbehandlingssteder. Hidtil har der manglet bindende retningslinjer på området.

Fremover bliver det de fem socialtilsyn, som skal godkende og føre tilsyn med landets alkoholbehandlingssteder. Og kun hvis et tilbud er godkendt af socialtilsynet, kan kommunen benytte det til behandling til borgerne. De fem socialtilsyn blev oprettet i 2014 og har hidtil alene haft til opgave at godkende og føre driftsorienteret tilsyn med de sociale tilbud. Indtil nu har godkendelser og tilsyn af alkoholbehandlingssteder ligget hos kommunerne selv, uden at der har været regler for, hvordan og med hvad der...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind