Barriere-nedbrydning kan få flere i alkoholbehandling Det er simple ting, der skal til, hvis flere skal i alkoholbehandling. Det var i hvert fald budskabet fra en forsker, da KL afholdt rusmiddelkonference i Kolding.

Da KL holdt Rusmiddelkonference i Kolding 29. oktober, var en af hovedtalerne projektdirektør i Enheden for Klinisk Alkoholforskning på Syddansk Universitet, Anette Søgaard Nielsen. Hun talte om mulighederne for forbedring i de kommunale alkoholbehandlingscentre, hvor kun 14.000 ud af estimeret 140.000 alkoholafhængige danskere modtager behandling. Projektdirektøren beskrev fortsat oplysning som en af de væsentligste kriterier for, at vi i Danmark kan få færre alkoholikere. I en reklamekampagne på TV for nylig så man en dreng prale med, at hans far...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.