Hovedstaden har flest patienter med alkoholproblemer Region Sjælland er den region, som har flest børn med en forældre, der har været på sygehuset på grund af alkohol. Der er også andre regionale forskelle i forhold til patienter, der søger sygehus på grund af alkohol.

Borgerne i Region Hovedstaden har flest alkoholrelaterede kontakter til sygehuse i forhold til de øvrige regioner. I hovedstaden er der 43 kontakter pr. 1000 indbyggere, mens de øvrige regioner højst har 25 kontakter. Det viser Alkoholstatistik 2015 med regionale og kommunale data, som nu offentliggøres af Statens Serum Institut og Sundhedsstyrelsen. Alkoholstatistikken er udarbejdet ved brug af data fra Statens Serum Instituts sundhedsregistre og enkelte andre registre. Rapporten giver et overblik over sygelighed, dødelighed, behandling for alkoholproblemer, udgifter til kontakt...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.