Flere hundrede nordjyder fik for langt til lægepraksis Da en læge i Nordjylland for nyligt stoppede uden at kunne sælge sin praksis, blev patienterne flyttet til en anden by. Men Region Nordjylland havde glemt at tage højde for, at det lægehus, patienterne blev flyttet til, lå over de tilladte 15 kilometer fra patienternes bopæl.

Da den praktiserende læge i den nordjyske by Vadum lidt uden for Aalborg stoppede i september uden at kunne få solgt sin praksis, overflyttede Region Nordjylland flere hundrede af lægens patienter til et andet lægehus i den nordjyske by Sulsted. Men regionen havde glemt at tage højde for reglen om, at der højst må være 15 kilometer mellem patienter og deres læge. Da ca. 400 af de overflyttede patienter fik mellem 15 og 18 kilometer til lægen i Sulsted, nåede...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind