Fire har vist interesse i udbud af nordjyske praksis Torsdag udløb fristen for at tilmelde sig Region Nordjyllands dialogmøde omkring udbud af lægepraksis i seks kommuner.

Udbuddet af lægepraksis i seks nordjyske kommuner har tiltrukket interesse fra fire mulige budgivere. Det oplyser Region Nordjylland til Kommunal Sundhed. Regionen ønsker ikke oplyse, hvorvidt der er tale om praktiserende læger eller private virksomheder, da udbuddet fortsat er i den indledende fase, hvor regionen skal i gang med forhandlingerne. Udbuddet gælder oprettelse og drift af lægepraksis i kommunerne Thisted, Jammerbugt, Hjørring, Brønderslev, Mariagerfjord og Frederikshavn og omfatter fem nuværende regionsklinikker i Hurup, Thisted, Pandrup, Brovst og Brønderslev, tre midlertidige regionsklinikker samt andre ydernumre,...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.