Aarhus tester tilbud til misbrugere med sociale problemer Konceptet URS (Udgående og Rummelig Stofmisbrugsbehandling) er et tilbud til de mest udsatte stofmisbrugere i Aarhus kommune, og projektet løber indtil udgangen af 2016.

Aarhus Kommune har startet et nyt behandlingskoncept for kommunens allermest udsatte borgere; dem, der både har misbrug og svære sociale eller sundhedsmæssige problemer. Konceptet hedder URS, Udgående og Rummelig Stofmisbrugsbehandling, er en del af ‘Stofmisbrugspakken’ fra 2013 og har som har som mål at udvikle og afprøve en ny model til de meget udsatte borgere. Kommune har ansat to socialrådgivere i projektet – den ene med erfaring fra psykiatrien, den anden med erfaring fra misbrugs- og udsatteområdet. De to medarbejdere tilbyder udgående arbejde, f.eks. at...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind