Færre krav til kommunikation på tværs af sektorer Der bliver færre krav og flere telefonsamtaler, når en ny kommunikationaftale mellem hovedstadskommunerne og Region Hovedstaden træder i kraft til oktober.

Kommunikationen skal glide nemmere mellem hospitalerne og de 29 kommuner i Region Hovedstaden fra oktober, hvor en ny kommunikationsaftale blandt andet skal rette op på den kritik, som sundhedsfaglige har ytret af de krav og tidsfrister der har været gældende siden 2011. Pia Hansen er afdelingsleder for udskrivningskoordinatorne i Københavns Kommune og har siddet med i arbejdsgruppen omkring den nye kommunikationsaftale. Hun fortæller, at den første aftale fra 2011 var en vigtig brik i at forbedre samarbejdet mellem sektorerne, selvom alt ikke har...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind