Sophie Løhde

Færdigbehandlede patienter fylder op på sygehusene Det er uværdigt og hører ingen steder hjemme, at patienter skal ligge på gangene, siger sundhedsminister Sophie Løhde, der vil have kommuner til hjemtage patienter hurtigere.

Selv om lægerne var færdige, og behandlingen var slut, lå 3.772 mennesker stadig og kiggede i en sygehusseng i årets første seks måneder, skriver Jyllands-Posten. Det er en stigning i forhold til de foregående år, og ifølge regionernes formand, Bent Hansen (S), er det en forklaring på den overbelægning, som plager ikke mindst medicinske afdelinger på landets sygehuse. Bent Hansen vil dig ikke entydigt vil »pege fingre af kommunerne«, der skal tage imod de færdigbehandlede patienter. »Selvfølgelig handler det om, at...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.