Lovforslag: Økonomisk belønning til kommuner der forebygger indlæggelser Folketinget 1. behandlede fredag nyt lovforslag, der skal få kommunerne til at styrke forebyggelsesindsatsen af små børn og ældre.

Kommunerne skal betale mere for sygehusbehandlingen af ældre over 65 år og for småbørn mellem 0 og to år. Det er et af punkterne i et lovforslag, som Sundhedsminister Sophie Løhde (V) fredag præsenterede i Folketingssalen. Det skriver Sundhedsministeriet i en pressemeddelelse om lovforslaget, der skal give kommunerne et økonomisk incitament til i højere grad at ældre og svage, så en indlæggelse kan undgåes. Og når det lykkes, så skal det belønnes. For kommunernes medfinansiering af regionernes udgifter til sygehusbehandling skal med lovforslaget ændres,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind