Løhde anklages for solo­løb i demenshandlingsplan

Løhde anklages for solo­løb i demenshandlingsplan Dansk Folkeparti, SF og Socialdemokraterne kritiserer sundhedsministeren for at køre sololøb omkring handlingsplanen for demens. Ministeren afviser kritikken.

I dag mødes forligspartierne til forhandlinger om en demenshandlingsplan. Her vil sundhedsminister Sophie Løhde (V) blive mødt af kritik for at promovere demenshandlingsplanen som regeringens. Det skriver Altinget.  Kritikken kommer fra Dansk Folkeparti, Socialdemokraterne og SF. »Sophie Løhde forsøger at gøre det til regeringens handlingsplan. Men det er satspuljepartierne, som har fundet pengene, så det er vores alles handlingsplan,« siger Dansk Folkepartis ældreordfører, Jeppe Jakobsen til Altinget. Pengene til demenshandlingsplanen blev sikret ved satspuljeforhandlinger i 2015 – satspuljen står alle Folketingets...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind