Forhandlinger om ældre medicinske patienter begyndt Her til morgen mødes regeringen med partierne bag finansloven for at begynde forhandlingerne om anden halvdel af den handlingsplan, der sidste år blev indført for at forbedre forholdene for ældre, medicinske patienter på sygehusene.

Samlet skal 805 millioner kroner bruges på nye initiativer. Og hvad de præcist skal bruges til, skal altså nu forhandles mellem regeringen, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti. Baggrunden for styrkelsen af forholdene for de ældre, medicinske patienter er for mange unødvendige genindlæggelser, usammenhængende behandlingsforløb og manglende sammenhæng mellem sygehuse og den praktiserende læge. »Den rejse gennem sundhedsvæsenet, som de ældre medicinske patienter oplever lige nu, er fyldt med både huller og bump på vejen. Det går ikke....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind