Diabetespatienter skal uddannes sygdomsspecifikt Det er ikke godt nok at tilbyde samme patientuddannelsesprogram til alle. Det slår Sundhedsstyrelsen fast i deres nye kliniske retningslinje for rehabilitering af diabetespatienter.

Sundhedsstyrelsen har færdiggjort sin nationale, kliniske retningslinje for rehabilitering a diabetespatienter. Retningslinjen indeholder en række anbefalinger til det sundhedspersonale, der har med mennesker med type-2 diabetes at gøre; en gruppe, der tæller mange kommunalt ansatte sundhedsprofessionelle. Både Danske Patienter og Diabetesforeningen roser Sundhedsstyrelsen for et stort og grundigt arbejde, og især glæder man sig over, at styrelsen slår fast, at patienterne har krav på sygdomsspecifik patientuddannelse. »Vi er blevet opmærksomme på, at man i flere kommuner går og pusler med...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.