Diabetesforeningen har kritiseret Slagelse Kommune, fordi kommunen i et orienteringsbrev havde skrevet, at borgere kunne vælge mellem to blodsukkermåleapparater.

Slagelse Kommune vil rette op på dårlig forvaltningsskik i diabetessag Slagelse Kommune tager Diabetesforeningens kritik om dårlig forvaltningsskik til efterretning. Kommunen vil rette op på sagen og tage telefonisk kontakt til borgere for at sikre, at de får de rigtige diabetesprodukter.

Slagelse Kommune vil nu ringe ud til kommunens 1.100 borgere med diabetes, efter kommunen har fået kritik af Diabetesforeningen. Kritikken opstod, da Slagelse Kommune sendte et orienteringsbrev ud til borgere med diabetes om, at kommunen fremover blot tilbyder valg mellem to blodsukkermåleapparater med tilhørende teststrimler. Det var Diabetesforeningen utilfreds med, da kommunens kommunikation dumpede kravene til god forvaltningsskik. Det fremgår nemlig ikke af brevet, at en borger ikke kan pålægges at bruge eksempelvis et apparat til blodsukkermåling, som ikke dækker...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i 4 uger

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.