Marija Novosel er afdelingslæge på Medicinsk Afdeling på Vejle Sygehus. Hun er med i et pilotprojekt, hvor hun går udegående stuegang på Vejle Kommunes akutpladser.

Sygehuslæger går stuegang på akutpladser i Vejle Kommune Vejle Sygehus afprøver en ny ordning, hvor læger går udgående stuegange hos borgere på kommunens akutpladser. Det skal nedbringe antallet af genindlæggelser og skabe større tryghed.

Vejle Sygehus afprøver en ny ordning, hvor speciallæger fra Medicinsk Afdeling skal foretage stuegang hjemme hos de medicinske patienter, der er udskrevet til et midlertidigt akutophold i kommunen. Ordningen bliver kaldt for ‘udgående stuegang’ og skal være med til at forebygge genindlæggelser og gøre patienterne mere trygge. »Projektet er med til at tilgodese de patienter, som er raske nok til at blive udskrevet, men som er for syge til at komme hjem til dem selv, hvor der opstår tvivl om...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.