Sådan går det ét år efter Demensrejse­holdets besøg i Svendborg For ét år siden gennemgik ansatte i Svendborg Kommune et forløb med Sundhedsstyrelsens Demensrejsehold, der inspirerede til nye tilgange til arbejdet med demensramte.

Som de første kommuner i landet havde Svendborg og Thisted kommuner for ét år siden besøg af Sundhedsstyrelsens Demensrejsehold, der er sat i verden for at  styrke plejen af beboere med demens på plejecentre. Her fik medarbejdere og ledere i kommunerne en værktøjskasse med nye tilgange til arbejdet med demens, som ifølge demenskonsulent Karoline Raundahl fra  Svendborg Kommune stadig anvendes. »Det, der gjorde forskellen, var, at man tog teorien op og arbejdede med den i dybden. Vi fik ikke bare en teoretisk gennemgang, vi fik...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.