Kommuner har sat turbo på demensindsatsen Alle kommuner har i dag et tilbud om aflastning eller rådgivning til pårørende til demente. Både en professor og Alzheimerforeningens direktør roser kommunerne for deres indsats.

Kommunerne har sat turbo på indsatsen for demente de seneste år. Den voksende erkendelse af, at flere og flere danskere bliver demente kombineret med et politisk fokus har medført, at alle kommuner i dag har et tilbud om rådgivning eller aflastning til pårørende, og 95 pct. af kommunerne har aktivitetstilbud til de demente i dagtimerne, og en tredjedel tilbyder aktivitetstilbud om aftenen eller weekenderne. Næsten halvdelen har også tilbud om fysisk træning rettet mod demente. Det skriver KLs nyhedsbrev Momentum. Nis Peter...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.