Danskere med type 2 diabetes ikke motiverede til at ændre livsstil Ny dansk undersøgelse blandt praktiserende læger og deres patienter viser, at mange patienter med diabetes har svært ved at ændre livsstil, selvom lægen anbefaler det.

Regelmæssig motion og sund kost er alfa-omega for at forebygge livsfarlige følgesygdomme hos de næsten 300.000 danskere, der har type 2-diabetes. Ny dansk undersøgelse blandt både praktiserende læger og deres patienter viser dog, at mange patienter med diabetes har svært ved at ændre livsstil, selvom lægen anbefaler det. Undersøgelsen er foretaget af Kompas Kommunikation for Boehringer-Ingelheim blandt 103 praktiserende læger. Undersøgelsen er foretaget på internettet i perioden 10.-11. marts 2015, og respondenterne er rekrutteret via analyseinstituttet NordiMED’s lægepanel. 83 pct....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind