ISBAR giver bedre dialog mellem læger og sundhedsansatte i kommuner Dialogværktøjet ISBAR skal øge patientsikkerheden i Sønderborg ved at sikre, at praktiserende læger får de korrekte informationer fra kommunens sundhedspersonale.

For at sikre de meget omtalte ‘sammenhængende patientforløb’ er det en vigtig forudsætning, at de sundhedsprofessionelle, der omgiver en borger, kan finde ud af at tale sammen; noget, der bl.a. på grund af forskellige uddannelser og udgangspunkter kan være en udfordring. I Sønderborg Kommune forsøger man at håndtere kommunikationsproblemet gennem dialogværktøjet ISBAR, der skal sikre ‘klare arbejdsgange for overleveringer’, som Lotte Bager, distriktsleder for hjemmesygepleje og sundhedspleje i kommunen siger. »Det startede lidt på forsøgsbasis med et håb om at...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind