Nyt projekt skal løse problematiske sektorovergange Ledende eksperter fra kommuner, regioner, hospitaler og almen praksis skal i et nyt stort projekt finde løsninger på, hvordan patienters viden kan bruges til at forbedre det sammenhængende patientforløb.

Hvorfor er kommunen ikke informeret, når den kroniske patient udskrives fra hospitalet? Og hvorfor ved de ansatte på hospitalet ikke, hvad egen læge har sagt til patienten? De dårlige eksempler er talrige, når det kommer til manglende sammenhæng mellem sektorerne, men det skal et nyt, stort projekt ændre på. Bag projektet står Vibis (Videnscenter for Brugerinddragelse i Sundhedsvæsenet), Danske Patienter og Trygfonden, og målet er at skabe bedre, sammenhængende patientforløb ved aktivt at inddrage patienternes viden. Denne viden har hidtil...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.