30 mio. kr. skal øge kendskab til kommunale tilbud Ny politisk aftale giver 30 mio. kr. til at forbedre sammenhængen mellem sektorerne, når det kommer til forebyggelse. Kommunerne får dog ikke del i pengene, der blandt andet gå til at øge kendskabet til kommunale tilbud.

Hr. Hansen sidder i hjerteambulatoriet på hospitalet. Det står ikke for godt til, blandt andet fordi han er ryger og overvægtig. Kardiologen kigger i sine papirer, rynker brynene og bemærker, at hr. Hansen da også bør stoppe med at ryge, hvis han ellers har sit helbred kært. ‘Du kan nok finde et rygestopkursus i din kommune’, siger kardiologen, og hr. Hansen nikker. Men så sker der ikke mere, for hr. Hansen har nok at gøre med at få hverdagen til...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind