Afgående FOA-formand: Her er de største udfordringer for social- og sundhedsområdet Efter 34 år i FOA takker formanden for sosu-afdelingen, Palle Nielsen, af. Kommunal Sundhed har spurgt ham, hvilke bedrifter, han er stolt af, og hvilke udfordringer, han ser som de største på social- og sundhedsområdet.

34 år er en halv menneskealder, knap og nap, og på det danske arbejdsmarked er der sket temmelig meget de sidste 34 år – ikke mindst på social- og sundhedsområdet. Nye uddannelser, et langt sejt træk med opkvalificering af den ‘gamle’ arbejdsstyrke, en kamp for at få autorisation og anerkendelse, men også et sundhedsvæsen under konstant forandring, en kommunalreform og en ældrebyrde, der presser sig på. I alle 34 år har Palle Nielsen, formand for Fag og Arbejdes (FOA) sosu-afdeling, været med...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind