Kommuner i fuld gang med at skabe mere værdighed Kommunerne er allerede langt med de værdighedspolitikker,  som skal udfærdiges for at få del i regeringens Værdighedsmilliard. Men mange politikker er blot overbygninger på eksisterende strategier.

»Vores værdighedspolitik kommer til at beskrive det, vi allerede gør, og som vi gerne vil have mere af. Vi er nemlig helt sikre på, at vi har leveret værdig ældrepleje i rigtig mange år – og at den mia. kroner, som er afsat på Finansloven ikke i sig selv kan skabe værdighed.« Sådan skriver Middelfart Kommunes sundhedschef Mette Heidemann til Kommunal Sundhed i anledning af en forespørgsel til en række kommuner om, hvordan arbejdet med at udforme værdighedspolitikker skrider fremad....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind