Lone Schriver (tv.) er ny leder for det adresseløse sundhedscenter i Aalborg Kommune.Foto: PR-foto

Adresseløst sundhedscenter skal hjælpe borgere i yderområder Aalborg Kommune vil nå ud til de borgere i landområderne, der ikke tager turen ind til storbyen for at blive hjulpet. Et adresseløst sundhedscenter skal sammen med lokalområderne igangsætte forløb for kronisk syge.

Med cirka 70 kilometer fra den ene ydergrænse til den anden og med et areal på 1.150 km² er Aalborg Kommune den sjette største kommune i landet. Det har fået sundheds- og kulturudvalget i Aalborg til at tage initiativ til at etablere  ’Det adresseløse sundhedscenter’, som er et mobilt tilbud hvor fagpersoner fra kommunen rykker ud til borgere i yderområderne for at hjælpe dem med eventuelle diagnoser. »Formålet er at lave en model for, hvordan en kommune a la Aalborg...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.