Ekstern konsulent Ove Gaardboe og Sundhedsfaglig konsulent Line Stryhn har stået i spidsen for at brede en værdig sidste tid ud til plejehjemmene i Aalborg Kommune.

Samtalen om døden er for alvor rykket ind på plejehjemmene i Aalborg Projekt Den Sidste Tid er nu rykket ud til alle plejehjem i Aalborg Kommune. Med initiativet får plejehjemmenes personale værktøjer, så de bedre kan italesætte, hvad de gør, når en plejehjemsbeboer skal dø.

Vil en plejehjemsbeboer genoplives ved hjertestop, skal det være afklaret, inden uheldet sker. Og hvis borgeren har lyst til at tage stilling til behandlingsniveau eller det tøj, borgeren gerne vil have på i kisten ved dødsfald, skal der også være styr på det. For at sikre dette, har Aalborg Kommune rykket projektet Den Sidste Tid ud på alle kommunens 36 plejehjem. Sundhedsfaglig konsulent Line Stryhn fra Aalborg Kommune og overlæge og ekstern konsulent Ove Gaardboe fra Dansk Selskab for Patientsikkerhed...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind