Udskældt lungeplan skal revurderes Massiv kritik af regeringen, Danske Regioner og KL’s lungeudspil, der udkom i december, får nu Sundhedsstyrelsen til at nedsætte en gruppe, der skal revurdere dele af anbefalingerne.

Efter en lang debat har Sundhedsstyrelsen valgt igen at se på dele af de anbefalinger, der ligger til grund for den lungesatsning til 250 mio kr, som regeringen, Danske Regioner og KL udgav i december. Udspillet blev mødt af massiv kritik fra blandt andre praktiserende læge Thomas Birk Kristiansen, fordi han ikke mente, at der var evidens for, at indsatsen ville betyde, at der ville komme færre rygere. Og den debat, det siden affødte, fik i fredags direktør for Sundhedsstyrelsen, Søren...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind