Praktiserende læger trækker delvist kritik af lungekampagne tilbage Efter at Sundhedsstyrelsen og Lungeforeningen har justeret deres udskældte KOL-kampagne, så målgruppen fremgår tydeligt, trækker Dansk Selskab for Almen Medicin en del af deres kritik tilbage.

Heftig kritik fra de praktiserende lægers videnskabelige selskab, DSAM, har fået Sundhedsstyrelsen og Lungeforeningen til at ændre på den landsdækkende kampagne ‘Pust liv i din hverdag’ som løber fra 19. september og to uger frem. Formålet er, at få flere danskere med symptomer på KOL til at gå til deres praktiserende og få lavet et lungetjek, men i et mail til de praktiserende har DSAM frarådet lægerne at bruge kampagnematerialet, som DSAM mener har været for utydelig i sin beskrivelse af hvilke borgere, der...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.