Odense får mere personale for værdighedsmillionerne Mere personale er det, der kan styrke værdigheden i Odense Kommunes ældrepleje allermest. Derfor går de mere end 30 mio. kr., som kommunen får fra Værdighedsmilliarden, til at fastholde og udvide personalegruppen.

Odense Kommune har fået 31,6 mio. kr. fra Værdighedsmilliarden til at udmønte kommunens værdighedspolitik. Og kommunens politikere har besluttet, at pengene bruges bedst på at fastholde og udvide medarbejderstaben, så der bliver flere af de eftertragtede ‘varme hænder’ til at tage sig af de ældre. Det bliver især terapeuter og sygeplejersker, som værdighedsmillionerne bringer flere af til Odense Kommune. »Frem for bare at smøre pengene jævnt udover hele driften, har vi valgt at prioritere tiltag, hvor det virkelig kan mærkes. Vi fokuserer på den...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind