KL ønsker ingen øremærkning af finanslovspenge Regeringens ønske om at afsætte penge til bl.a. bedre ældrepleje glæder KL, men formand Martin Damm (V) påpeger, at kommunerne selv bør prioritere midlerne inden for en overordnet ramme.

180 mio. kr. til bedre ældrepleje er en god idé. Men regeringens skrappe øremærkning af pengene til en klippekortsordning til plejehjemsbeboere og til bedre mad på plejecentrene skyder forbi målet. Det siger KL’s formand Martin Damm (V) i en pressemeddelelse. »Det er kommunalpolitikerne i den enkelte kommune, som er de bedste til at vurdere, hvordan pengene bedst kan styrke ældreområdet i netop deres kommune. Og nogle steder har man måske allerede satset meget på eksempelvis bedre mad. Derfor skal kommunerne naturligvis...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.