Nye retningslinjer for rehabilitering efter prostatakræft Nye retningslinjer til mænd med prostatakræft forholder sig til træning, sexologisk rådgivning og opfølgende undersøgelser.

Sundhedstyrelsen har publiceret en national klinisk retningslinje for rehabilitering af mænd med prostatakræft. Anbefalingerne i retningslinjen forholder sig til træning, sexologisk rådgivning, opfølgende undersøgelser, og om rehabiliteringen skal være individuel eller gruppebaseret. Det skriver fysio.dk. I forbindelse med retningslinjen var det vigtigt at undersøge effekten af interventioner, der kunne gå ind og mindske bivirkninger ved kræftbehandlingen. Retningslinjen viser, at der mangler forskning på området, og evidensen for de fleste af anbefalingerne i retningslinjen er derfor svage eller betingede. I enkelte...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.