København udgiver inspirations­oplæg til at inddrage pårør­ende i rehabilitering Center for Kræft og Sundhed København står bag oplæg, der kan inspirere alle, der arbejder med rehabilitering i kommunalt regi, til i højere grad at involvere de pårørende.

De bliver altid nævnt i forbindelse med rehabilitering. De pårørende. Men hvordan kan man sørge for at inddrage dem ordentligt? Det er Center for Kræft og Sundhed København kommet med et bud på, og fredag lancerer det under et fagligt seminar et refleksionsoplæg, der kan bruges som et fagligt værktøj til systematisk at inddrage pårørende i rehabilitering. »Vi har lavet et oplæg til refleksion, og selvom det tager udgangspunkt i kræftområdet, så har vi forsøgt at beskrive det som en generel...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.