Kommuner bør have pligt til at samarbejde Danske Fysioterapeuter mener, at kommunerne bør have pligt til at samarbejde om rehabiliteringstilbud til kræftpatienter.

Danske Fysioterapeuters formand Tina Lambrecht glæder sig over, at regeringen med Kræftplan IV sætter mere fokus på rehabilitering og livet efter kræft end i de tidligere planer. Men ifølge en pressemeddelelse mener fysioterapeuternes formand dog, at planen burde forpligte kommunerne til at samarbejde om de rehabiliteringstilbud, de giver kræftpatienter. Regeringen lægger op til klarere retningslinjer og mere samarbejde på tværs af kommuner, men gode intentioner er ikke nok. »Det er dybt fornuftigt, men når man læser udspillet, så er desværre...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.