Sådan vil partierne sikre hurtig genoptræning Danske Fysioterapeuter har spurgt de politiske partier, hvordan de vil sikre hurtig genoptræning til danske patienter. Svarene spænder fra lovgivning til frit valg.

Der har i en årrække været stort fokus på at nedbringe ventetiden på operationer og behandlinger på hospitalerne, og det er gået godt. Samtidig er sundhedsvæsenet blevet mere effektivt, så der samlet set kommer flere patienter igennem. Det øger behovet for genoptræning, men her har der ikke været samme opmærksomhed på ventetiden. Genoptræningsområdet tiltrækker sig dog mere og mere opmærksomhed, og Danske Fysioterapeuters medlemsblad Fysio har i forbindelse med folketingsvalget spurgt de politiske partier, hvordan de vil sikre, at patienter...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind