Foto: Colourbox

Kursus til plejehjemsansatte modvirker slag, spark og bid Medarbejdere på plejecenter har været på efteruddannelse i at undgå at blive slået, sparket eller bidt af udadreagerende beboere.

Personalet på det kommunale plejecenter Abildparken i Frederikshavn har været på 28 timers kurset ’Fra truet til udfordret’, og siden har der ikke været brug for hjælp udefra til at håndtere udadreagerende beboere. På kurset fik medarbejderne konkrete værktøjer til at undgå at blive eksempelvis sparket. De lærte blandt andet at holde øje med beboerens hænder og fødder, når de skal vaske eller børste tænder på beboere. Det skriver Nordjyske Stiftstidende. Social- og sundhedsassistent Mette Wunderov arbejder i Abildparken og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind