Overlæge Lena Graversen mener, at det er på tide, at der sættes ind på flere forskellige niveauer over for fejldoseringen af methotrexat.

Styrelse vil ændre farlig medicinadfærd på flere niveauer Flere forskellige indsatser er nødvendige, hvis livsfarlige fejldoseringer af gigtmedicin skal undgås, mener Styrelsen for Patientsikkerhed.

Det er på tide at sætte ind på flere forskellige niveauer over for det livsfarlige fejldoseringer af gigtmedicinen methotrexat. Det mener Styrelsen for Patientsikkerhed, der onsdag sendte en løftet pegefinger afsted i form af en anmodning til landets regioner og kommuner. Her opfordrer styrelsen til at være ekstra forsigtig omkring brugen af methotrexat. Overlæge ved Styrelsen for Patientsikkerhed Lena Graversen slår fast, at der skal sættes ind flere forskellige steder, hvis fejldoseringen af methotrexat skal til livs. »Hvis man skal...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.