Nye målepunkter for det risikobaserede tilsyn kan give rod i dokumentation Overordnet er målepunkterne for det risikobaserede tilsyn 2018 fine, men der er elementer, der kan give problemer i det daglige arbejde med dokumentation, mener to kommuner.

14 sæt målepunkter for det risikobaserede tilsyn 2018 blev sendt i høring for omkring en måned siden. Seks kommuner har sendt deres høringssvar til Styrelsen for Patientsikkerheds høringsudkast til målepunkterne, der i år har specifikt fokus på to patientforløbstyper. Det gælder patienter med kronisk sygdom og samtidig komorbiditet (diabetesforløb) og patienter med skizofreni og samtidig somatisk sygdom. En af disse kommuner er Varde Kommune, hvor ac-medarbejder i Sundhed og Omsorg, Mai Bjørn Sønderby, har samlet kommunens kommentarer til udspillet. Generelt var...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.