Lena Graversen
»Det er når plejepersonalet skal administrere meget medicin, at vi ser rigtigt mange store udfordringer. Men det er også her, hvor det kan gøre en stor forskel at samarbejde om, hvordan man kan gøre et præparat bedre,« siger Lena Graversen, enhedschef i Styrelsen for Patientsikkerhed, om samarbejdet med medicinalindustrien.

Styrelse inviterer medicinproducenter med på plejehjem Lige nu sætter Styrelsen for Patientsikker fokus på syv lægemiddelgrupper, som ofte er involverede i medicinfejl. Selvom fejlene begås af mennesker, kan industrien også lave tiltag, der forbedrer patienternes sikkerhed.

I den nye kampagne ‘STOP TÆNK TJEK’ sætter Styrelsen for Patientsikkerhed i samarbejde med medicin.dk fokus på syv særlige risikosituationslægemidler, som er identificeret i rapporterede utilsigtede hændelser. Selvom de utilsigtede hændelser vedrører de mennesker, der har medicinen i hånden, så engagerer producenterne sig i stigende grad i forebyggelsen af medicinfejl, fortæller Lena Graversen, enhedschef i […]

Desværre, kun abonnenter har adgang til at læse denne artikel.

Få et prøveabonnement