Stor tilfredshed med fokus på nær psykiatri Det nære sundhedsvæsen skal i langt højere grad være til for de hundredetusindvis af mennesker, der lever med med psykiske lidelser. De gode intentioner i KL’s udspil hilses velkomne af både Dansk Psykiatrisk Selskab og SIND.

»Det er umuligt at være utilfredse med anbefalingerne i KL’s udspil,« siger Knud Kristensen, der er formand for Landsforeningen SIND om KL’s fokus på det psykiatriske område i det nye udspil ‘Sammen om sundhed’. At ligestille psykiatri og somatik – men især at ligestille kommunal og regional psykiatri – er en af KL’s syv hovedpointer i udspillet, som blev præsenteret i lørdags. Dansk Psykiatrisk Selskab, der repræsenterer de danske psykiatere, er også positive over for forslaget. Det fortæller formand Torsten Bjørn Jacobsen, overlæge og ph.d. »Udspillet...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.