Fysioterapeuter: Børn og unge er underprioriterede Det mindst omfattende af de syv punkter i KL’s udspil handler om en styrket indsats for børn og unge. Danske Fysioterapeuter kritiserer da også udspillet for at have for lidt øje for børnene.

Det er kun blevet til to anbefalinger på Børne- og ungeområdet i KL’s udspil ‘Sammen om sundhed’, der blev præsenteret i lørdags. Den ene går på, at ‘fremtidens sundhedspleje’ skal vurderes og defineres som en del af det kommende udvalgsarbejde omkring det nære sundhedsvæsen, mens det andet går på, at regeringen skal understøtte udviklingen og udbredelsen af sundhedsdata på det kommunale område. Umiddelbart er der altså ikke meget konkret at komme efter i netop denne del af udspillet, og Danske...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.