Fagfolk bakker op om klare krav til kræftrehabilitering Hvis kommunerne skal tilbyde en bedre og mere ensartet kræftrehabilitering, må regeringen træde i karakter og stille klare krav til, hvad der skal tilbydes. God idé, mener kræftprofessor.

Kræftrehabilitering er en af de nyere kommunale opgaver og én, der stadig kæmpes en brav kamp med mange steder. De kommunale tilbud bliver ofte kaldt uensartede og af og til ligefrem dårlige, så KL’s fokus på bedre kræftrehabilitering i udspillet ‘Sammen om sundhed’ lander på et tørt sted. KL kalder i udspillet på ansvarstagen fra regeringen, der bør »udstikke klarere mål og retningslinjer for rehabiliteringsforløb i kommunerne. Det omfatter bl.a. beskrivelse af indholdet i det gode rehabiliteringsforløb, så der skabes...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind