SOSU-assistent fik nok: Dårlig ledelse gjorde udslaget På grund af nedskæringer, dårligere beboere og en ledelse, der »behandlede personalet som umyndiggjorte individer« valgte SOSU-assistent Kirsten Olsen for nylig at sige sit job på et plejehjem op.

»Mine kolleger snakker om, at de skal holde ud et par år, og så kan de gå på efterløn… sådan skal man da ikke snakke om at gå på arbejde!« siger Kirsten Olsen. Den 60-årige kvinde har været social- og sundhedsassistent på plejehjem i en årrække, men har for nylig opsagt sit job, efter at systemets »micromanagement« af medarbejderne blev for meget for hende. Kirsten Olsens stemme er endnu én i debatten om forholdene på landets plejecentre; en debat om...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind