Ledere skal have fagligheden tilbage i fokus Ledelsesforsker argumenterer i ny bog for, at førstelinjeledere i det offentlige skal fokusere langt mere på faglighed. Især ældresektoren trænger til et fagligt løft.

Ledelse i den offentlige sektor er en af tidens yndlingsaversioner. New Public Management og ‘djøficering’ er efterhånden blevet velkendte skældsord, som både politikere og fagfolk kaster om sig, når de skal forklare, hvorfor ledelsen fejler. For nylig udkom endnu et bidrag til debatten: Bogen Faglig ledelse i offentlige institutioner, udgivet af Søren Voxted, ledelsesforsker ved Syddansk Universitet. Voxteds ærinde er at pege på løsninger i debatten om offentlig ledelse, og han finder dem i fagligheden. »Førstelinjelederen i en daginstitution eller...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind