Social- og sundhedschefer: Ingen ‘sniksnak’ i det nære sundhedsvæsen Bent Hansens udmeldinger om 'abekasteri' og 'sniksnak' er svære at tilslutte sig, når man tilbringer hverdagen i det nære sundhedsvæsen, siger formanden for Foreningen af Kommunale Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedschefer i Danmark. Hun er dog enig i, at en plan for det nære sundhedsvæsen overordnet set er en god idé.

Når den kommende plan for det nære sundhedsvæsen skal udmøntes i et udvalgsarbejde bestående af KL, Danske Regioner og en række ministerier,  skal det være slut med ‘snik-snak og abekasterier’. Sådan sagde formand for Danske Regioner Bent Hansen til Altinget tidligere i denne uge. Den udlægning af samarbejdet mellem kommuner, regioner og praktiserende læger kan Helle Linnet, formand for de kommunale social-, sundheds- og ældre/omsorgschefer, dog absolut ikke genkende. »Jeg undrer mig lidt over at læse hans udtalelser. For i dag har vi mange fora, hvor samarbejdet...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind