68 mio. skal forbedre beskæftigelsesindsats i Aabenraa

68 mio. skal forbedre beskæftigelsesindsats i Aabenraa Aabenraa Kommune forventer at tjene 20 mio. om året på at investere massivt i deres 1.000 aktivitetsparate ledige. Målet er at halvere antallet over en treårig periode.

Med inspiration fra Hjørring Kommune har politikerne i Aabenraa vedtaget at investere massivt i en forbedret beskæftigelsesindsats for nogle af de svageste kontanthjælpsmodtagere, nemlig de såkaldte ‘aktivitetsparate’. Det vil sige dem, der på grund af f.eks. misbrug ikke er jobparate. Hele 68 mio. investerer den knap 60.000 mennesker store kommune i de 1.000 aktivitetsparate borgere, der til hverdag bliver forsørget af kontanthjælp. »Vi ved fra tidligere projekter, at vi kan gøre en forskel, når vi tør tænke og investere utraditionelt....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind