Socialchefer ønsker endnu mindre medfinansiering

Socialchefer ønsker endnu mindre medfinansiering Den kommunale medfinansiering skal omstruktureres. Det er allerede aftalt i økonomiaftalerne, men har alligevel fået spalteplads i KL’s udspil. Ønsket er en medfinansieringsordning, der afspejler virkeligheden. Socialcheferne ønsker dog, at KL går længere i deres beskæring af medfinansieringen.

Sundhedsøkonom Jakob Kjellberg fra KORA må glæde sig over KL’s nye sundhedsudspil ‘Sammen om sundhed’, der lægger op til at gøre op med den nuværende model for kommunal medfinansiering. For selvom ordningen er ‘håbløs’, har KL ifølge sundhedsøkonomen tidligere holdt krampagtigt fast i den som en sikker billet til en plads ved sundhedsvæsenets forhandlingsbord. Det sagde Jakob Kjellberg til Kommunal Sundhed i september. Også Danske Regioner glæder sig over, at KL nu selv lægger op til at omstrukturere den kontroversielle...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind