Regeringen sætter 30 mio. kr. af til rygestopmedicin I et forsøg på at hjælpe socialt og økonomisk dårligt stillede danskere med rygestop sætter regeringen 30 mio. kr. af til rygestopmedicin. Det fremgår af Kræftplan IV, som blev præsenteret i går.

Flere danskere skal fremover have økonomisk hjælp til at stoppe med at ryge.  Regeringen vil bruge 30 mio. kr. på økonomisk hjælp til rygestopmedicin, så kræftpatienter og socialt og økonomisk dårligt stillede personer kan få hjælp til rygestop. Det fremgår af Kræftplan IV, som blev præsenteret i går, onsdag.  Pengene skal dække perioden 2017-2019 og skal bruges i kommunerne, når de tilbyder rygestoptilbud. Formålet er ifølge planen at mindske den sociale ulighed i sundhed, der kan tilskrives tobaksrygning, og pengene skal...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.