Sådan blev Kolding rollemodel for rygestop De seneste fem år har Kolding Kommune haft stor succes med at hjælpe sårbare rygere. Den ansvarlige sundhedskoordinator fortæller her om vejen til succes.

Det virker simpelthen ikke at forvente, at de mest sårbare borgere selv henvender sig til kommunen for at stoppe med at ryge. Det er det simple ræsonnement bag rygestoptilbuddet Slå Tobakken, som Kolding Kommune har haft stor succes med de seneste fem år. Sundhedskoordinator Birgitte Buhl Nielsen har drevet tilbuddet fra start, og idéen blev født ud af hendes erfaringer i forbindelse med kommunalreformen. »Da kommunalreformen trådte i kraft, og de regionale rygestoptilbud blev nedlagt, arbejdede jeg på Sygehus Lillebælt, og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind