Pulje skal sikre samarbejde om psykiske lidelser Social- og Indenrigsministeriet sætter sammen med Sundheds- og Ældreministeriet en pulje penge af til udvikling af forløbsprogrammer til borgere med psykiske lidelser.

En lang række offentlige systemer skal samarbejde, når en borger med en psykisk lidelse skal have den bedst mulige hjælp. Fra sagsbehandlere i kommunen til hospitalets psykiatere og videre til den praktiserende læge er der brug for samarbejde og koordinering, hvis borgerens ønsker og behov skal i centrum. Derfor lancerer Social- og Indenrigsministeriet sammen med Sundheds- og Ældreministeriet nu en pulje til udvikling af forløbsprogrammer til mennesker med psykiske lidelser. Forløbsprogrammet skal beskrive en detaljeret plan for, hvordan sagsbehandlere og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind