Forenkling i centrum for ny servicelov Kommissoriet for den kommende revision af serviceloven fokuserer på afbureaukratisering og lovforenkling, retssikkerhed og tillid samt bedre styringsmuligheder for kommunerne.

Den tidligere socialminister Manu Sareen kæmpede en brav kamp for en forenkling af voksenbestemmelserne i serviceloven, men hans lovforslag mistede opbakning efter heftig kritik fra interesseorganisationerne, der så forslaget som en undskyldning for kommunerne til at levere minimal service til bl.a. handicappede. Nu forsøger indenrigs- og socialminister Karen Ellemann (V) igen at gennemføre den forenkling afde komplicerede og svært administrérbare voksenbestemmelser, som har været på programmet siden 2013, og Altinget vurderer i en analyse, at mulighederne for succes er gode. Regeringen har...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.